Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Συμβόλαιο εφήβων αξίας 1.7 εκατομμυρίων δολαρίων !!!






Οι Unlocking The Truth, είναι το τρίο των νεαρών εφήβων, που υπέγραψε την τεράστια συμφωνία με την Sony, όταν η τελευταία ανακάλυψε ένα βίντεο τους στο οποίο έπαιζαν για την πλάκα τους, στην Times Square.
Το νεανικό μέταλ συγκρότημα αποτελούμενο από τους 13χρονους Malcolm Brickhouse (κιθάρα), Alec Atkins (μπάσο), και τον 12χρονο Jarad Dawkins (ντραμς), υπέγραψε συμβόλαιο με την Sony, για την έκδοση δύο άλμπουμ, με προοπτική ακόμη τεσσάρων στο άμεσο μέλλον και το τελικό εγχείρημα υπολογίζεται να τους αποφέρει κέρδη 1.7 εκατομμυρίων δολαρίων !!!
Αυτή την στιγμή βρίσκονται σε περιοδεία στην Αμερική και πρόκειται να εμφανιστούν και στο Coachella Festival, για ν' ανοίξουν τους Guns NRoses.
"Είναι τόσο συναρπαστικό, πετάμε όλοι μας στα σύννεφα. Τα παιδιά απλά έπαιζαν για την πλάκα τους στην Times Square, και ξαφνικά συνέβη όλο αυτό. Η μία έκπληξη διαδέχεται την άλλη, μετά από εκείνη την μέρα" δήλωσε η Tabahta Dawkins, μητέρα του νεαρού ντράμερ.
Τα σχόλια ... δικά σας !!! Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο που υπήρξε η αφορμή για να "απογειωθούν" οι πιτσιρικάδες πάνω απ' τα σύννεφα:


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου