Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

EXODUS - Το εξώφυλλο του "Blood In, Blood Out"



Για το FeelaRocka, Θεόδωρος Βουτσινάς 

Οι θρυλικοί thrash metal EXODUS έδωσαν στην δημοσιότητα το εξώφυλλο του νέου τους άλμπουμ "Blood In, Blood Out", που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου 2014, από την δισκογραφική Nuclear Blast.

Το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Σουηδός Par Olofsson, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν για το άλμπουμ  "Let There Be Blood".

Ο Gary Holt, δηλώνει  ενθουσιασμένος για το αποτέλεσμα του εξώφυλλου : " Η όλη ιδέα προήλθε από τον Par Olofsson. Απλά του έδωσα τον τίτλο κι αυτός ήρθε αμέσως με το τελικό αποτέλεσμα, που απλά είναι υπέροχο. Πιστεύω ότι πρόκειται για το καλύτερο εξώφυλλο της καριέρας μας, ταιριάζει απόλυτα με τον τίτλο και την  θεματολογία του άλμπουμ", δήλωσε χαρακτηριστικά

Το "Blood In, Blood Out" είναι το δέκατο στούντιο άλμπουμ των EXODUS, και το πρώτο με τον νέο τους τραγουδιστή  Steve "Zetro" Souza.

Προκειμένου να γιορτάσουν την κυκλοφορία του, έχουν προγραμματίσει πλήρη περιοδεία στην Νότια Αμερική, μαζί με τους Slayer και τους Suicidal Tendencies. Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 12 Νοεμβρίου στο Όκλαντ της Καλιφόρνια στο The Fox Theater και θα ολοκληρωθεί στις 5 Δεκεμβρίου στο Detroit.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου