Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

INTRODUCE YOUR BAND - MIND TERRORIST



Οι MIND TERRORIST, αναλαμβάνουν να αυτοσυστηθούν στο σημερινό Introduce Your Band.

Το πρώτο τους άλμπουμ "Once Upon A Heartbeat" χαρακτηρίστηκε επαναστατικό στη θεματολογία του, μια που με τους στίχους τους σχολιάζουν την οικονομική και κοινωνική κατάσταση που επηρέασε τόσο την χώρα μας όσο και την Ευρώπη γενικότερα. Οι κριτικές που το συνοδεύουν είναι κατά βάση θετικές. 

Το δεύτερο άλμπουμ  "Fragments Of Human Decay", που ακολουθεί προκαλεί το ίδιο ενδιαφέρον ενώ στις συναυλίες που πραγματοποιούν για την προώθησή του, συγκαταλέγεται και η πρώτη τους εμφάνιση σε ευρωπαϊκό έδαφος. 

Πάμε να δούμε μέσα απ την σύντομη παρουσίαση που κάνουν οι ίδιο, την μέχρι τώρα πορεία τους. 


 MIND TERRORIST παίζουν ένα μείγμα σκληρού heavy με metalcore στοιχεία.

Σχηματίστηκαν στη Λάρισα το 2011, αρχικά ως ένα project του τραγουδιστή της μπάντας Κώστα, με τη βοήθεια του κιθαρίστα Μιχάλη.

Το 2012 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους mini cd "Once Upon A Hearbeat", ένα concept album με θεματικό την ελληνική οικονομική κρίση.

Με αρκετές θετικές ανταποκρίσεις και ένα καλό feedback από περιοδικά, fanzines και ιστοσελίδες, η μπάντα σε σύντομο χρονικό διάστημα ηχογράφησε τον διάδοχό του, "Fragments Of Human Decay", το οποίο κυκλοφόρησε μέσω της γερμανικής ONE PEOPLE ONE STRUGGLE RECORDS στις αρχές του 2014. Στο album αυτό γίνεται και μία μεγάλη αλλαγή, αφού το group αποκτά πλέον ολοκληρωμένο και σταθερό line up, με την προσθήκη τριών μόνιμων μελών. Η νέα δουλειά των MIND TERRORIST, διανύοντας τον έβδομο μήνα κυκλοφορίας της, τυγχάνει πολύ καλών κριτικών από το σύνολο του Τύπου. Η μπάντα έχει πραγματοποιήσει στα πλαίσια της προώθησής της, μια συναυλία στη γειτονική Ιταλία, ενώ έχει προγραμματίσει ανάλογες εμφανίσεις μέσα στη χρονιά.

ΜΕΛΗ
Κώστας – φωνή
Μιχάλης – κιθάρα
Ζαχαρίας – κιθάρα
Θάνος - κιθάρα
Γρηγόρης – μπάσο
Ορέστης – τύμπανα

ΣΤΙΧΟΣ
Aγγλικός

ΥΦΟΣ
Crossover, Heavy/Metalcore

ΠΟΛΗ
Λάρισα

ΕΤΑΙΡΕΙΑ
One People One Struggle

ALBUMS
Once Upon A Heartbeat, mini album, 2012
Fragments Of Human Decay, full length, 2014

LINKS
Official Site
Facebook Page
Reverbnation

To βίντεο που ακολουθεί είναι του κομματιού  "Stop The Abuse", από το τελευταίο άλμπουμ τους "Fragments Of Human Decay". 
Όπως μας προειδοποιούν, οι σκηνές του είναι ιδιαίτερα σκληρές και σκοπό έχουν να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για την κακοποίηση των ζώων και να τονίσουν πως και τα ζώα έχουν αισθήματα. 





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου