Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ανταπόκριση: SCARS OF TEARS - Soul Vanity @ Silver Dollar, Thessaloniki, 11/4/2014


      
Παρασκευή 11 Απριλίου και στην Θεσσαλονίκη, επικρατεί ένας πανικός ζωντανών εμφανίσεων, σε σημείο να προβληματίζεται κανείς που να πρωτοπάει.
Στο Silver Dollar bar εμφανίζονται από κοινού  οι Scars
Of Tears και οι Vanity Soul, με  τους πρώτους να παρουσιάζουν το ντεμπούτο  άλμπουμ τους.
Αποφασίζω να τους βάλω στην ήδη φορτωμένη ατζέντα μου , μια που τον τελευταίο καιρό, εντελώς συμπτωματικά,  τους συναντάω συνεχώς μπροστά μου, ακούγοντας μόνο θετικά σχόλια, με σκοπό να διαπιστώσω εάν αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
 Η ώρα έντεκα και κάτι και μπαίνω στο Silver Dollar, με την αγωνία αν πρόλαβα και η έκπληξη είναι άμεση. Ο χώρος να είναι ασφιχτικά γεμάτος, με  τους Vanity Soul στο stage να βρίσκονται στο τελευταίο κομμάτι τους και τον κόσμο να τους καραχειροκροτεί στο κλείσιμό τους. (Συγγνώμη παιδιά, σας το χρωστάω την επόμενη φορά) .
Ακολουθεί ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα, για να γίνουν οι απαραίτητες προετοιμασίες και  ανεβαίνουν  στην σκηνή οι Scars of Tears.
Και ιδού η άλλη έκπληξη !!!
Μπάμπης Στεφανίδης, Θανάσης Σαλαγιάννης και Χρήστος Πολύζος, συστείνονται με τον ήχο τους στο κοινό, αφήνοντας  όλους ενθουσιασμένους. Σε λίγο ανεβαίνει η Χαριτίνη Αναστασιάδου και επικρατεί ένα χαμόγελο ενθουσιαμού στα  χείλη μας αφού αυτή η κοπέλα ξέρει να το μεταδίδει καλά στο κοινό που τους παρακολουθεί.
Το χειροκρότημα,  που ακολουθεί, ενθουσιώδες και  παρατεταμένο. Το  μπράβο, που βγαίνει, στο τέλος κάθε κομματιού, αυθόρμητο και αβίαστο.
 Αυτά τα παιδιά τελικά, ξέρουν να ροκάρουν πολύ καλά. Μα το πιο σημαντικό απ' όλα έχουν το χάρισμα της μεταδοτικότητας στο κοινό.
Το πρόγραμμά τους  κράτησε το ενδιαφέρον αμείωτο  καθώς περιελάμβανε τόσο τα κομμάτια  από το ντεμπούτο άλμπουμ τους, όσο και διασκευές γνωστών κομματιών δοσμένα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.
 Μία δεμένη ομάδα, που φαίνεται  πως έχει μελετήσει πολύ καλά, τόσο την παρουσίασή της  στην σκηνή, όσο και την απόδοση των κομματιών.
Η αίσθηση που δίνουν είναι αυτή του άψογου επαγγελματία, και τα θετικά σχόλια που ακούγονται τόσο καιρό, πιστεύω πως τα έχουν κερδίσει με το σπαθί τους, την δουλειά τους και την επιμονή τους.
Δεν είναι τυχαίο πως ο κόσμος, έμεινε μέχρι το τέλος κι έφυγε έχοντας μόνο θετικά σχόλια για τους Scars of Tears.

Setlist:
Scars of Tears

Κατερίνα Μπουδούρη,



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου