Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

INTRODUCE YOUR BAND - GEMINI ACT





Η δίδυμη δύναμη του παρελθόντος, ενώνεται με την δύναμη του παρόντος και αυτό που προβλέπεται είναι ένα δυναμικό μέλλον. Είστε έτοιμοι ν' αντέξετε την πρόκληση των 
Gemini Act?


Ο τραγουδιστής Michael Griz και ο μπασίστας Γιώργος Χατζηανδρέου είναι γνώριμοι στους περισσότερους απ' τα παλιά, μια που η καριέρα τους μετράει πολλά χρόνια, ως μέλη τόσο σε ελληνικά συγκροτήματα όσο και σε συγκροτήματα εκτός Ελλάδας. Προς τιμήν τους, αποφεύγουν να το αναφέρουν, μη θέλοντας να δώσουν την εντύπωση πως εκμεταλλεύονται καταστάσεις για να αναδειχθεί το σχήμα. 
Ιδρύουν λοιπόν τους Gemini Act, στελεχώνονται από νέα ταλαντούχα παιδιά και το ταξίδι τους, μόλις ξεκινάει. Πρόσφατα προστίθεται στο σχήμα και η μελωδική φωνή της Έλενας, δίνοντας με την συμμετοχή της έναν λυρικό τόνο στον ήχο τους. Στο σχήμα τους προστίθεται μόνιμα πλέον και ο ηχολήπτης Γιάννης Μεβουλιώτης. 

Πρόκειται για μία ομάδα, δεμένη σαν μια γροθιά, πράγμα που δεν το συναντά κανείς εύκολα στις μέρες μας. Πιστεύουν και στηρίζουν με όλη τους την ψυχή το έργο τους. Με πρόβες πολύωρες, ψάχνοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια, που οδηγούν τελικά σε μια δυναμική παρουσία στην σκηνή. 
Το ντεμπούτο άλμπουμ τους, πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό και το αναμένουμε με πολύ μεγάλη χαρά. 
 Πάμε λοιπόν να δούμε ποιοι είναι οι Gemini Act, μέσα απ' την λιτή περιγραφή που μας δίνουν οι ίδιοι. 


Οι Gemini Act δημιουργήθηκαν το 2010 με αρχικά μέλη τον H. George (bass) και Παντελή Αθανασιάδη (drums).

Ένα χρόνο κάνει την εμφάνιση του ο Michael Griz (vocals), όπου μετά από πολλά χρόνια βρέθηκαν πάλι μαζί και με πολύ όρεξη συνέχισαν την καριέρα τους, η οποία είχε ξεκινήσει τον προηγούμενο αιώνα!

Ύστερα από συμμετοχή αξιόλογων μουσικών στο συγκρότημα, η τωρινή τους υπόσταση αποτελείτε από τους H. George (bass), Michael Griz (vocals), Teo Spiridis (el. guitar), Ilias Miskas (drums) και Stratos Rak (keys).
Πρόσφατα αποφάσισαν να προσθέσουν και γυναικεία φωνή Elena Titi (soprano) που έρχεται να δώσει ένα διαφορετικό "λυρικό" ύφος που συνάδει με τις μελωδίες των τραγουδιών τους.

Το ομαδικό τους πνεύμα έρχεται να συμπληρώσει ο John Mevouliotis (Sound Engineer), όπου έχει όλη την επιμέλεια του ήχου, οργάνωση και παραγωγή.

Έχουν στο ενεργητικό τους πολλές εμφανίσεις σε γνωστά φεστιβάλ και μουσικές σκηνές, Νεστόριο 34ο River Party, Δραμάϊκα fest. 2011 & 2014, Πλάϊ στο κύμα Κεραμωτή 2011 κ.α.
Επίσης είχαν την τιμή να ανοίξουν τη συναυλία των θρυλικών Blue Oyster Cult στο Block 33 Θεσσαλονίκη, καθώς και τη συναυλία του Paul Di Anno επίσης στο Block 33.

Αυτό που τους ξεχωρίζει είναι το ιδιαίτερο ύφος των δικών τους κομματιών, καθώς και η εκρηκτική τους εμφάνιση πάνω στη σκηνή.

Αυτό το διάστημα βρίσκονται στο στούντιο όπου ετοιμάζουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους με συνθέσεις και ενορχήστρωση του H. George και στίχους του Michael Griz .


ΜΕΛΗ
H. George - Bass
Michael Griz - Vocals
Elena Titi - Vocals
Teo Spiridis - El. Guitar
John Mevouliotis - Sound Engineer 
Συνεργάτες // Prtners
Ilias Miskas - Drums
Stratos Rak - Keys

ΣΤΙΧΟΣ
Αγγλικός
ΥΦΟΣ
Melodic Rock - Metal
ΠΟΛΗ
Θεσσαλονίκη
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
"Unplugged Studio"
ALBUM
Βρίσκονται στη δημιουργία του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ τους.

LINKS 




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου