Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Ο Joel Hoekstra ο νέος κιθαρίστας των Whitesnake



Ευχάριστα είναι τα νέα για τους οπαδούς των Whitesnake καθώς  ο David Coverdale ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Doug Aldrich. 

Πρόκειται για τον κιθαρίστα Joel Hoekstra, που υπήρξε μέλος των Night Ranger για οχτώ χρόνια.

Οι ικανότητες του  Joel Hoekstra, ήταν ήδη γνωστές στους Whitesnake, καθώς το συγκρότημά του άνοιξε τους Whitesnake στην Αριζόνα. 

"Όλοι υπήρξαμε πολύ εντυπωσιασμένοι  από τον Joel, όχι μόνο για την ικανότητά του να παίζει καταπληκτική κιθάρα, αλλά και από την  πολύ ευχάριστη προσωπικότητα του και ήταν ένας απ' τα πρώτα, αν όχι το πρώτο, όνομα που σκεφτήκαμε ως αντικατάσταση του Doug" τόνισε ο Coverdale. 

Η πρόταση, του είχε γίνει ήδη από τις 30 Μαΐου, όμως και οι δύο πλευρές περίμεναν να εκπληρώσει τις ημερομηνίες περιοδείας με τους Night Ranger και έπειτα να προχωρήσουν στις ανακοινώσεις. 

Γνώριζε λοιπόν και απλά δεν μπορούσε να μιλήσει ο Coverdale κι έτσι εξηγείται και η περίεργη συμπεριφορά του προς τους ανυπόμονους οπαδούς των Whitesnake,  όταν φρόντισε να τους βάλει στην θέση τους με τις δηλώσεις που είχε κάνει περί αντικαταστάτη. 

Ο ίδιος ο Hoekstra, δηλώνει πολύ ενθουσιασμένος που θα υπάρξει μέλος των Whitesnake και ανυπομονεί  για την στιγμή που θα βρεθούν μαζί στην σκηνή. 

Οι Night Ranger, από την άλλη, σε ανακοίνωση τους,  δηλώνουν το ίδιο ευτυχισμένοι με την εξέλιξη της επαγγελματικής πορείας του πρώην -πλέον- κιθαρίστα τους και του εύχονται τα καλύτερα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου