Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Γιατί η δημιουργία του γερμανικού supergroup Panzer, προκάλεσε αντιδράσεις στην Βραζιλία ?



Panzer, ονομάζεται το νέο γερμανικό supergroup που δημιουργήθηκε από μέλη των Accept , Victory και Destruction. 

Oι Marcel 'Schmier' Schirmer (τραγουδιστής/μπασίστας Destruction), Herman Frank (κιθαρίστας Accept και Victory) και Stefan Schwarzmann (ντράμερ Accept) είναι τα μέλη που αποτελούν το συγκρότημα. 

Στις 28 Νοεμβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο άλμπουμ με τον τίτλο "Send Them All To Hell", από την Nuclear Blast Records και για το λόγο αυτό κυκλοφόρησαν το επίσημο video που μπορείτε να δείτε παρακάτω.



Η ιδέα της δημιουργίας του supergroup ανήκει στον Stefan Schwarzmann .

"Αντί να το συζητάμε και να το σκεφτόμαστε για πολύ καιρό, γράψαμε αμέσως τα κομμάτια και μέσα σε λίγες εβδομάδες το μισό άλμπουμ ήταν ήδη ηχογραφημένο" δήλωσε ο Schirmer. 

Φαίνεται όμως πως η ονομασία που επέλεξαν θα τους δημιουργήσει προβλήματα καθώς υπάρχει ήδη στην Βραζιλία ένα thrash metal συγκρότημα με την ίδια ακριβώς ονομασία. 

Ο Edson Graseffi, ο ντράμερ των Βραζιλιάνων Panzer, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook στέλνοντας στην ουσία μήνυμα  στο supergroup γράφοντας τα εξής: "Είμαστε οι Panzer από την Βραζιλία και μετράμε 23 χρόνια ύπαρξης. Το να χρησιμοποιείται το όνομά μας και το παρόμοιο λογότυπο, μας δημιουργείτε πραγματικά πρόβλημα και σύντομα ο μάνατζερ μας θα επικοινωνήσει μαζί σας". 

Λέτε να αλλάξουν ονομασία οι "νεότεροι" Panzer, ή θα παρακολουθήσουμε άλλη μία δικαστική διαμάχη? 
Εν αναμονή των εξελίξεων....



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου