Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

INTRODUCE YOUR BAND: Thomais De Fois



Ανήσυχο και καλλιτεχνικό πνεύμα από κούνια.
Ασχολείται με τις τέχνες από μικρή ηλικία και κάπου εκεί στην εφηβεία "ανακαλύπτει" το θείο δώρο της φωνής της.  

Η Thomais De Fois με την ανατρεπτική φωνή της συνδυασμένη με την καλλιτεχνική φλέβα και την ευχάριστη παρουσία σε κατακτά από την πρώτη στιγμή που θα την γνωρίσεις. 
Αναμένουμε την πρώτη προσωπική της δουλειά, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2015, και την γνωρίζουμε καλύτερα ρίχνοντας μια ματιά στο πλούσιο βιογραφικό της.



H “Thomais de Fois” γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα.

Από τα πρώτα σχολικά της χρόνια άρχισε να ασχολείται με τον αθλητισμό, τη ζωγραφική, τις κατασκευές και ξεκίνησε τις σπουδές της στη μουσική.

Στην εφηβεία, την είχε ήδη τραβήξει η φωτογραφία, ο χορός, πήρε το πρώτο της πτυχίο στα Αγγλικά και σπούδαζε Ανώτερα Θεωρητικά στην Κλασική Μουσική και κλασικό τραγούδι, με καθηγητές τους : Μιχαλόπουλο, Χριστόφιλο, Καχραμάνογλου. Παράλληλα ξεκίνησε να δίνει συναυλίες, rock & blues μουσικής, τραγουδώντας και παίζοντας κιθάρα.

Τελειώνοντας το λύκειο, ξεκίνησε τη διδασκαλία, με μαθήματα πιάνου, θεωρητικών, τραγουδιού και Αγγλικών.

Συνεργάστηκε και εξακολουθεί να συνεργάζεται με μουσικούς, δίνοντας συναυλίες.


Παρακολούθησε σεμινάρια φωτογραφίας και ζωγραφικής.


Η αγάπη της για τις κατασκευές και το συνδυασμό υλικών,την οδήγησε στο να ασχολείται εντατικά με τη δημιουργία διακοσμητικών και χρηστικών αντικειμένων, και αργότερα με το εικαστικό κόσμημα.

Άρχισε να εκθέτει τα έργα της (φωτογραφία, κατασκευές, ζωγραφική και κόσμημα) σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις.

Ανέκαθεν θαύμαζε τις καλές τέχνες και αυτή της η πορεία, έφερε την ανάγκη να δημιουργήσει κάτι ανατρεπτικό για τα ως τότε δεδομένα, τη διοργάνωση του “ART IN ROCK”. Αυτό το φεστιβάλ λάμβανε χώρα μηνιαίως, για περισσότερο από τρία χρόνια.

Πλέον η κύρια ασχολία της είναι η μουσική και οι παραστάσεις με την μπάντα της "Thomais de Fois band" ανά την Ελλάδα
Τα μέλη της μπάντας είναι : στα φωνητικά και την κιθάρα, η Θωμαίς (μουσικός-καθηγήτρια). Στη lead κιθάρα (ηλεκτρική και ακουστική), ο Χρήστος Ηλιόπουλος (μουσικός-καθηγητής). Στο μπάσο, ο Όμηρος Κομνηνός (μουσικός-καθηγητής). Στα τύμπανα και τα κρουστά, ο Βασίλης Αρμάος.

Ετοιμάζει δισκογραφική δουλειά,η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2015.Rock ήχοι με progressive στοιχεία, αγγλικός στίχος, είναι ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του album που ονομάζεται "Part Of The Whole".
Οι ηχογραφήσεις γίνονται στο "Fragile Studio" όπου η Θωμαίς,ο Bαγγέλης Γιαλαμάς (Fragile Vastness) και ο Βασίλης Αρμάος ενορχηστρώνουν και ηχογραφούν το υλικό του δίσκου.Το στίχο και τη μουσική υπογράφει η ίδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου