Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

INTRODUCE YOUR BAND - CONSTRAINT




Οι CONSTRAINT είναι ένα νεοσύστατο Progressive Metal σχήμα από την Θεσσαλονίκη που δημιουργήθηκε το 2013 από τους Αργύρη Νάνο (Τύμπανα), Λάζαρο Μιτσκόπουλο (φωνή) και Γιώργο Κύρου (κιθάρα). Στην συνέχεια προστέθηκε στο ενεργητικό του συγκροτήματος ο Στράτος Ρακιτζής (πλήκτρα), ενώ τέλος το σχήμα ολοκληρώνεται με την προσθήκη του Δημήτρη Χρυσοχόου στο μπάσο. Έχουν πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής αρκετές εμφανίσεις με διάφορα σχήματα της Θεσσαλονίκης. Στις 13 Μαρτίου του 2014 πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση ως headliners στο Eightball Club.

Οι βασικές επιρροές του σχήματος μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν συγκροτήματα όπως Symphony X, DreamTheater, Pain of Salvation, Evegrey, Queensryche,Nightwish και Myrath.

Τον Απρίλιο του 2014 το συγκρότημα, παρουσίασε το πρώτο του Demo κομμάτι,"Organized Chaos" σε σύνθεση του Νάνου Αργύρη και στίχους του Λάζαρου Μιτσκόπουλου.

Αυτόν τον καιρό προετοιμάζονται για νέες live εμφανίσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα στόχος του συγκροτήματος την φετινή σεζόν είναι η ηχογράφηση του πρώτου democd, ένα κράμα της μελωδικότητας αλλά και της ωμότητας που συνοδεύει το ProgressiveMetal.

Στόχος των CONSTRAINT είναι η δημιουργία καλής rock μουσικής και οι ζωντανές εμφανίσεις όπου θα μπορούν να προβάλλουν την δική τους μουσική.


ΜΕΛΗ
Λάζαρος Μιτσκόπουλος (φωνή)
Αργύρης Νάνος (Τύμπανα)
Γιώργος Κύρου (Κιθάρα)
Δημήτρης Χρυσοχόος (Μπάσο)
Στράτος Ρακιτζής (Πλήκτρα)

ΣΤΙΧΟΣ 
Αγγλικός

ΥΦΟΣ
Progressive Metal 

ΠΟΛΗ
Θεσσαλονίκη

LINKS
Facebook Page
Youtube

Ακούστε παρακάτω το “Organized Chaos” που διατίθεται σε free streaming και download, 






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου